ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάλεσμα σε συγκέντρωση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να δώσουν μαζικά το "παρών" στη συγκέντρωση υπέρ του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 19:30, στην Πλατεία Συντάγματος.

"Στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει στα χέρια του το μέλλον του τόπου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα τελεσίγραφα των δανειστών και τους εγχώριους υποστηρικτές της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων" αναφέρει ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι "το "ΟΧΙ" θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας το θεμέλιο για τη σύναψη μίας συμφωνίας που θα ανοίγει μία νέα προοπτική για τη χώρα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του χρέους και θέτοντας τους όρους για την επιστροφή στην ανάπτυξη".

"Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία.
Επιδιώκουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλάμε και να αποφασίζουμε. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε τα σχέδια" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: "Το "ΟΧΙ" την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη του ελληνικού λαού. Το "ΟΧΙ" είναι η μόνη θετική απάντηση για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας".

Πηγή:
enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων