ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΥΛΗΣ: "Είμαστε παρτάκηδες..."

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής έκανε δηλώσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πώς σχολιάζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει το πρόγραμμα επισίτισης, ενώ δεν βοηθάει παράλληλα την Ελλάδα στο κομμάτι της ανάπτυξης, ο κ.Παυλής δήλωσε: "Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό και όχι οικονομικό. Δεν μας τιμά ως χώρα μετά τον πόλεμο του ’40, να φτάνουμε στο ίδιο επίπεδο. Οι Ευρωπαίοι εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα, όχι μόνο οικονομικά αλλά πολιτικά και εσωκομματικά, που επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την χώρα μας".


Όσον αφορά στους Έλληνες ο Δήμαρχος είπε πως πρέπει να είναι μονοιασμένοι και ενωμένοι για το καλό όλων, ενώ συμπλήρωσε πως: "Είμαστε παρτάκηδες στην Ελλάδα" και συνέχισε: "Αλλιώς μάθαμε αλλά αλλιώς πρέπει να πορευτούμε. Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας και να σκεφτούμε συλλογικά και όχι ατομικά για να ανταπεξέλθουμε στο πρόβλημα της χώρας μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων