ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι βάσεις και τα μηχανογραφικά (VIDEO)

Ο διευθυντής σπουδών του φροντιστηρίου "Πρόοδος" Ηλίας Σπυρόπουλος έδωσε συνέντευξη με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση, για το πώς θα διαμορφωθούν οι βάσεις.

 

Ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε πως: "Φέτος θα έχουμε πτώση σε σχολές και κυρίως στη θετική και τεχνολογική κατεύθυνση. Αυτό φυσικά θα καθοριστεί από το τι θα δηλώσουν τα παιδιά", ενώ συμπλήρωσε πως "υπάρχουν προοπτικές από χαμηλόβαθμες σχολές και οι μαθητές δεν πρέπει να απελπίζονται".


Ο εκπαιδευτικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα μηχανογραφικά, ανέφερε τα βασικά στοιχεία στα οποία πρέπει να σταθούν οι μαθητές και πιο συγκεκριμένα:


-    Η επιθυμία του παιδιού (ποια  σχολή θέλει να δηλώσει)
-    Τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον
-    Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας
-    Το καθεστώς των μεταγραφών, καθώς φέτος είναι πιο δύσκολες οι μεταγραφές και θα γίνονται μόνο για το 10-15% της κάθε σχολής.


Την Τρίτη (23/6) ανακοινώνονται οι βαθμοί των παιδιών που εξετάστηκαν στα πανελλήνιες εξετάσεις στα γενικά λύκεια της χώρας, ενώ την Πέμπτη (25/6) θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα όσων φοίτησαν σε ΕΠΑ.Λ.  


Έως την Τρίτη (7/7) οι μαθητές καλούνται να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού έτσι ώστε στα τέλη Αυγούστου να ανακοινωθούν οι σχολές που έχουν περάσει.

Δείτε το video...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων