ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΥΛΗΣ: "Οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό"

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συγχαίρει τον Παναγιώτη Κοκκάλα, την αθλήτρια Ιωάννα Βιτάλη, τους αθλητές Τάσο Καρνέζη, Λευτέρη Τσουκαλά και Αποστόλη Καλογερόπουλο για τις πολύ καλές εμφανίσεις που σημείωσαν.

 

Αναλυτικά:

 

Οι επιτυχίες στην αθλητική δραστηριότητα της πόλης, σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο, δεν έχουν τελειωμό. Και αυτό είναι κάτι που πλημυρίζει χαρά τους συμπολίτες μας αλλά και την δημοτική αρχή.



Ο Παναγιώτης Κοκκάλας, συνεχίζει ακάθεκτος τις διακρίσεις και τις επιτυχίες του. Χθες εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο, που θα διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.



Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής συγχαίρει τον Παναγιώτη Κοκκάλα γι’ αυτή τη διάκριση και την επιτυχία του. Του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες και να είναι ο Άξιος Πρεσβευτής μας, τόσο της Τρίπολης, όσο και της Ελλάδος.



Ακόμα, συγχαίρει για τις πολύ καλές εμφανίσεις που σημείωσαν, την αθλήτρια Ιωάννα Βιτάλη και τους αθλητές Τάσο Καρνέζη, Λευτέρη Τσουκαλά και Αποστόλη Καλογερόπουλο που συμμετείχαν στους  πανελλήνιους αγώνες πρόκρισης στο ΠΕΑΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκης.



Αποδεικνύεται ότι η Τρίπολη έχει να ζήσει ακόμα πολλές επιτυχίες από αυτή την ομάδα, έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων