ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΥΛΗΣ: "Εγκατάλειψη στη περιοχή των Φιλικών"(VIDEO)

Τη Τρίτη (26/5) ο Δήμαρχος Τρίπολης Παυλής Δημήτρης βρέθηκε στη περιοχή των Φιλικών, όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμο δίπλα από το νέο νηπιαγωγείο.

 

Στη περιοχή βρέθηκε και ο εργολάβος του έργου κ. Κεχαγιάς Αναστάσιος, ο οποίος δήλωσε, πως σήμερα τελειώνουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Ο δρόμος ξεκίνησε εξαρχής, καθώς λόγω του νέου σχολείου έγινε διαπλάτυνση με καινούργια υπόβαση, ασφαλτόστρωση και δημιουργία κρασπέδων για τα πεζοδρόμια.


Ο κ. Παυλής αρχικά αναφέρθηκε στην περιοχή των Φιλικών λέγοντας πώς: "Τα χωριά είναι πολύ καλύτερα φτιαγμένα από την περιοχή των Φιλικών και γι΄αυτό το λόγο εφόσον βρεθούν χρήματα, θα δοθούν στην περιοχή για τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι κυρίως τον χειμώνα".


Τέλος δήλωσε ότι το 4ο νηπιαγωγείο Τρίπολης και το μουσικό σχολείο θα είναι έτοιμα σε 15 μέρες, έτσι ώστε να τεθούν σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο. Στο νέο νηπιαγωγείο θα μεταφερθεί και αυτό που είναι στην Αγίου Τρύφωνος. Θα φτιαχτούν και οι άλλοι δρόμοι γύρω από το σχολείο, αφού θεωρούνται απαραίτητα τα έργα για την λειτουργία του σχολείου. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων