ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετρόπουλος για τις Πανελλαδικές: "Καλή επιτυχία στους μαθητές"

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Ν. Πετρόπουλος με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, εξέφρασε την συμπαράστασή του στις προσπάθειες των μαθητών, ευχόμενος καλή επιτυχία.

Αναλυτικά:


"Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,


Οι Πανελλήνιες αλλά και οι ενδοσχολικές εξετάσεις αποτελούν μια δοκιμασία στη ζωή σας που επιβάλλεται να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, αλλά και σε όσους σας υποστηρίζουν – οικογενειακό περιβάλλον και εκπαιδευτικοί.


Να είστε σίγουροι ότι για τη διεξαγωγή των εξετάσεων έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίες συνθήκες, γι’ αυτό και ζητούμε από εσάς να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε οι επιδόσεις σας να είναι αντάξιες των κόπων και των προσπαθειών σας στην τελική ευθεία της σχολικής σας ζωής.


Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν  είναι η "ευκαιρία ζωής" για την κατάκτηση της κορυφής στις επιθυμίες σας, αλλά απλά μια ακόμη δοκιμασία ανάμεσα στις πολλές που θα αντιμετωπίσετε για την υλοποίηση των στόχων σας.


Συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειές σας και ευχόμαστε σε όλους σας επιτυχία στον αγώνα που κάνετε".

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Πελοποννήσου

Παναγιώτης Ν. Πετρόπουλος


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων