ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόγραμμα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Ο διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Τρίπολης κ.Κατσίρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. περιόδου 2015.

 

Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος 7.135 υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν στο θεωρητικό μέρος 138 ειδικοτήτων και στο πρακτικό μέρος 130 ειδικοτήτων.

 

Οι εξετάσεις του θεωριτικού μέρους θα διεξαχθούν απο το Σάββατο 27/6 έως την Παρασκευή 17/7. Το πρακτικό μέρος θα πραγματοποιηθεί ή την ίδια μέρα με το θεωριτικό ή κάποια άλλη κατά την διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

 

Η διάρκεια είναι 3 ώρες και ο χρόνος προέλευσης των εξεταζομένων στα εξεταστικά κέντρα είναι μία ώρα πρίν από την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας.Καθημερινά η έναρξη των εξετάσεων είναι 18:00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα είναι 10:30 μ.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων