ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Οι συμμετέχοντες ενθουσιάζονται με την Αρκαδία" (VIDEO)

Την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο 10ος  ημιμαραθώνιος Μαινάλου- Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες...

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας και του Δήμου Τρίπολης, αλλά και με τη βοήθεια του επιχειρηματία του σαλέ Οστρακίνας κ. Χρονόπουλο.

 

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Τρίπολης, Παναγιώτης Καστανός: "Το Μαίναλο είναι το πιο καταπράσινο βουνό της Ελλάδας". 

 

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό το οροπέδιο των Ρούχων. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τρίπολη, Καρδαρά, χιονοδρομικό κέντρο, συνέχεια στο δρόμο της Βυτίνας και σε περίπου 5 λεπτά βρίσκεται αριστερά το οροπέδιο των Ρούχων.

 

Ο ημιμαραθώνιος έχει απόσταση 21 χλμ. και διάρκεια περίπου 1 ώρα για πεζοπορία. Όσο αφορά στην ποδηλατική διαδρομή θα διαρκέσει 30 λεπτά. Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΣ κ. Γκουτζιούλης οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν αθλητική ένδυση, νερό, σνακ και αντηλιακό. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να βρίσκονται στο χώρο πριν την έναρξη και να δηλώσουν επιτόπου συμμετοχή στη γραμματεία του συλλόγου.

 

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται και αγαπάνε και την Αρκαδία και το Μαίναλο μέσα από αυτήν την διαδρομή".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων