ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Πράξη αντίδρασης - Κανένα παιδί στα σχολεία" (PHOTOS)

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 12ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης καλεί όλους τους γονείς κ τους κηδεμόνες των μαθητών να αντιδράσουν για την "υγειονομική βόμβα" των απορριμμάτων στον Δήμο Τριπολης.

 

Πιο συγκεκριμένα ζητούν:

 

α) να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο τη Δευτέρα 02/Ο3/2015 ως μία συμβολική πράξη αντίδρασης στο πρόβλημα των απορριμμάτων στην πόλη μας και

 

β) όλοι μαζί να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα κ ώρα 9.00π.μ.εξω απο το Δημαρχείο (οδός Λαγοπάτη) ως μέσο πίεσης για άμεση εξεύρεση λύσης.

 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!

 

Λένα Καλοπίση-Καντζάβελου

Αναστασία Προύτζου-Παπαϊωάννου

Μαρία Ανδριανοπούλου-Δεσποτοπούλου

 

Παράλληλα σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Ένωση Γονέων-Μαθητών Δήμου Τρίπολης, στέλνει ισχυρό μήνυμα  προς τους αρμόδιους φορείς: Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Κυβέρνηση, ότι δεν θα δεχθούν την έκθεση των παιδιών σε κίνδυνους μολύνσεων, από τους σωρούς των σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από τις σχολικές μονάδες.

Παράλληλα, καταδικάζεται η εγκληματική αδιαφορία των υπεύθυνων για την κατάσταση της Τρίπολης, ενώ απαιτούν την κατά προτεραιότητα συλλογή των σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από τις σχολικές μονάδες.

Τέλος, η Ένωση Γονέων-Μαθητών Δήμου Τρίπολης απευθύνει έκκληση προς τα μέλη των σχολείων της αρκαδικής πρωτεύουσας, για μαζική συμμετοχή στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (2/3, 10:00) έξω από το Δημαρχείο της Τρίπολης.

Αναλυτικά:

"To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων-Μαθητών του Δήμου Τρίπολης, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη άθλια κατάσταση με τα απορρίμματα στους δρόμους της Τρίπολης και πολύ περισσότερο, αντικρίζοντας εικόνες με σωρούς σκουπιδιών κυριολεκτικά σε αποσύνθεση, (έξω ακριβώς από τα σχολεία των παιδιών μας), απευθύνουμε ισχυρό μήνυμα προς όλους τους αρμόδιους φορείς:
Δήμο Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Κυβέρνηση.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε περαιτέρων έκθεση των παιδιών μας σε κινδύνους μολύνσεων από τα σκουπίδια που βρίσκονται έξω από σχολικές μονάδες. Ήδη παρατηρείται ανεξήγητα μεγάλος αριθμός ιώσεων ανάμεσα στους μαθητές και καθημερινά υπάρχει μεγάλος αριθμός άρρωστων παιδιών που απουσιάζουν από τα σχολεία.

Για ακόμη μία φορά, καταδικάζουμε την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων για την κατάσταση που επικρατεί και απαιτούμε την συλλογή κατά προτεραιότητα, των σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από τα σχολεία, με ταυτόχρονη απολύμανση των χώρων αυτών.

Παράλληλα, καλούμε τα μέλη μας, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων όλων των σχολείων (Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Τρίπολης), αλλά και όλους τους γονείς και μαθητές, να συμμετάσχουν μαζικά στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Τρίπολης (στην οδό Λαγοπάτη) που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 02 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί.

Δεν θα ανεχτούμε πλέον εικόνες σαν τις παρακάτω, έξω από τα σχολεία της Τρίπολης.

Εκ του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων-Μαθητών Δήμου Τρίπολης".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων