ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δέσμευση Παυλή στους κατοίκους (VIDEO)

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν στον εισαγγελέα εξήντα πέντε  κάτοικοι της Τρίπολης, αντιδρώντας στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος με τα απορρίμματα, ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Παυλή.

Κατά την συζήτηση εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την ολιγωρία, που έχουν επιδείξει οι  αρμόδιοι στην επίλυση αυτού του φλέγοντος θέματος. Με την σειρά του ο Δήμαρχος τους εξήγησε, ποιες ήταν οι κινήσεις του από την πρώτη μέρα, που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, ενώ τόνισε, πως ο ίδιος έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, για να απομακρυνθούν τα απορρίμματα από την πόλη.

 

Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ.Παυλή, να επιδιώξει συνάντηση με τον Περιφέρειάρχη, κάτι το οποίο, έχει κάνει πολλές φορές, όπως τόνισε ο ίδιος.

 

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε ήρεμο κλίμα με τους πολίτες να ζητούν επανειλημμένα να μάθουν ποια είναι η λύση και τον δήμαρχο Τρίπολης να τους διαβεβαιώνει, πως θα κάνει, ότι μπορεί, για να δοθεί ένα τέλος στο πρόβλημα των απορριμμάτων.

 

Ακολουθουν βίντεο με τις δηλώσεις των κατοίκων από το δικαστήριο Τρίπολης και με αποσπάσματα την συνάντηση τους με τον κ.Δημήτρη Παυλή...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων