ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να απαντήσει στον εαυτό του

Ο Αρκαδικός έδωσε τη μάχη του, έδωσε και την ψυχή του πραγματικά, απέναντι στην ποιοτικότατη Λευκάδα, αλλά δεν τα κατάφερε, και έχασε σε νεκρό χρόνο! 

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ

Έτσι τώρα απέναντι στον Δούκα, θα προσπαθήσει να "κλειδώσει" τα play-out κόντρα στην ομάδα που θέλει να πάρει τη θέση του σε αυτά! Ο χρόνος τελειώνει, όσο δεν εξασφαλίζεται η μαθηματική μας είσοδος στα play-out ,τόσο μεγαλώνει η πίεση και το άγχος, αλλά ΤΩΡΑ είναι η ώρα, η ευκαιρία ΣΕ αυτό ακριβώς το παιχνίδι, να τους τελειώσουμε και να τα καταφέρουμε!

Αρκεί να παίξουμε όπως με τη Λευκάδα, να βρούμε έξτρα κίνητρο λόγω αντιπάλου, και να βγούμε στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα! Σημείο κλειδί κατά τη γνώμη μου θα είναι η άμυνα, αφού οι 97 που φάγαμε προχθές είναι πάρα πολλοί, έτσι ώστε αν δεν μπουν τα σουτ, με συγκέντρωση πίσω ,τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες!

Ας απαντήσει τελικά ο Αρκαδικός στον εαυτό του, αν μπορεί να μείνει στην Α2,μακριά από δικαιολογίες!

Ας μιλήσει με μπάσκετ, όπως όλες οι σοβαρές ομάδες, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία του!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

 

Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων