ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να φωτίσει το μέλλον του!

Ακριβώς  4 στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α2,ο Αρκαδικός καλείται απέναντι στην γνώριμη του Λευκάδα να βρει ρυθμό( Σάββατο 14/04, 17.00 ΔΑΚ Τρίπολης,LIVE Αρκαδία 93,8).

 

 Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

Μετά τη νέα ήττα με κατεβασμένα χέρια (η 4η σε 5 παιχνίδια)από τον Εθνικό στην Αθήνα, οι παίκτες μας πλησιάζοντας στα play-out πρέπει να αποδείξουν μέσα από τα εναπομείναντα παιχνίδια ότι μπορούν, ότι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν το Μοναδικό στόχο που είχε και έχει η ομάδα μας από την αρχή της χρονιάς, αυτόν της παραμονής!

Η Ανάσταση του θεανθρώπου μας έφερε χαμόγελα και αγαλλίαση στις ψυχές όλων μας, αλλά για την ομάδα του Αρκαδικού ο Γολγοθάς δεν έχει τελειώσει!

Κάναμε Πάσχα με την ελπίδα η αγαπημένη μας ομάδα να μείνει στην Α2 και περιμένουμε μετά από αυτήν την κακή χρονιά, τουλάχιστον την Ανάστασή της στα play-out!

Ο Αρκαδικός δυστυχώς τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν όπως ήταν το αρνί τη Μεγάλη Εβδομάδα! Ελπίζω όμως πραγματικά ότι το μέλλον του ΔΕΝ είναι προδιαγεγραμμένο!

Ο δουλευταράς(κατά την ταπεινή μου άποψη) Μάριος Δεσποτάκης καλείται να είναι ενωτικός και να διεγείρει την συσπείρωση εντός και εκτός αποδυτηρίων!

Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να μην μπορεί κανείς να μας νικήσει ,αν εμείς ΔΕΝ χάσουμε μόνοι μας!

Ας φωτίσουμε το μέλλον μας λοιπόν αρχής γενομένης από αυτήν την αγωνιστική!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων