ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο γήπεδο οι απαντήσεις!

Ο Αρκαδικός έχασε πανηγυρικά στην Καρδίτσα με αποτέλεσμα το "όνειρο" του πλεονεκτήματος έδρας στα play-out να απομακρυνθεί κατά πολύ!

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η ομάδα μας πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει! Τώρα, απέναντι στον Παπάγου (Σάββατο,09/03,17,00-ΔΑΚ Τρίπολης, LIVE Αρκαδία 93,8),η λέξη  "τελικός" είναι για ακόμα μια φορά αυτή που μπορεί να χαρακτηρίσει το παιχνίδι της ομάδα μας!

Μόνο με νίκη μπορεί να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες παραμονής, μιας και η αθηναϊκή ομάδα είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους μας το Μάιο, ίσως διασταυρωθούμε μαζί της, και έχοντας χάσει στην Αθήνα, το 1-1 ΠΡΕΠΕΙ να επιτευχθεί με κάθε κόστος!

Ο κόουτς Δεσποτάκης πρέπει να ανακτήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση των παικτών, και όλοι μαζί να δώσουν το κάτι παραπάνω, αφού κακά τα ψέματα, λάθη ΔΕΝ συγχωρούνται και χρόνος ΔΕΝ υπάρχει!

Τέλος οι δικαιολογίες, πρέπει να δοθούν απαντήσεις από όλους ΜΕΣΑ στο γήπεδο, αφού όταν διεκδικείς πράγματα πρέπει  να το δείχνεις σε τέτοια παιχνίδια, έχεις  υποχρέωση, να το πω αλλιώς, να το πράξεις!

 

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων