ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ου...μπλέξει!

Το παιχνίδι με το Περιστέρι ήταν αναμενόμενα χαμένο πριν καν αρχίσει! Η ποιότητά του Περιστερίου ,ο ρυθμός του και προπάντων η ευστοχία του ήταν τρομακτική, και είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί στη Stoiximan.gr Basket League!

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αρκαδικός κοιτάζει μπροστά, έρχεται ένα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια απέναντι στον Ερμή Αγιάς (Σάββατο,17,00 ,ΔAKΤρίπολης,LIVE Αρκαδία 93,8) .

Ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει με οποιοδήποτε κόστος έτσι ώστε να βρεθεί για τα καλά στις θέσεις των play-out αλλά και για να ισοφαρίσει τη Θεσσαλική ομάδα και σε 1-1 νίκες!

Με ένα γεμάτο γήπεδο και με πειθαρχεία στο παιχνίδι και του εξαιρετικού κόουτς μας Μάριου Δεσποτάκη, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε!

Αρκεί να είναι 100% έτοιμος σε όλους τους τομείς, μιας και είναι το ΠΙΟ σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα και σε ΑΥΤΟ το παιχνίδι δεν συγχωρούνται λάθη!

Ου...μπλέξει λοιπόν, σε σενάρια άλλα, να πάρει το ματσάκι και βήμα-βήμα να συνεχίσει συγκεντρωμένος στο στόχο του!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

 

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

Παιδότοπος Funtopia                        TACServices ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΚΟΥΝΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων