ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκανε το καθήκον του και συνεχίζει!

Ανήμερα των γενεθλίων του θεού του μπάσκετ, αφού η 17η Φλεβάρη είναι η μέρα που γεννήθηκε ο απόλυτος  Μάικλ Τζόρνταν,ο Αρκαδικός θα θυμάται και αυτός αυτή τη μέρα για πάντα αφού θα υποδεχτεί στην Τρίπολη άλλη μια ιστορική ομάδα, το απόλυτο φαβορί της φετινής Α2,το τεράστιο Περιστέρι!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Η τριπολιτσιώτικη ομάδα έκανε το καθήκον της και κέρδισε στην Λάρισα, με αποτέλεσμα να κρατάει ακέραιες τις ελπίδες της παραμονής στην Α2 ακόμα και μέσα από τη διαδικασία των play-out!

Έτσι απέναντι στο Περιστέρι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σε ομάδα επιπέδου Α1,και γιατί όχι ,να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης έχει χωρίς άγχος!

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας, παίκτες και φιλάθλους, να απολαύσουν έναν μεγάλο αγώνα απέναντι στην ομάδα του καλύτερου παίκτη της Α2,του "πολύ" Κίκι Κλαρκ! 

Και να σας πω και κάτι;; Δε θα χαθεί και η άνοδος για το Περιστέρι αν χάσει, ποτέ δεν ξέρουμε τί κρύβει ένας αγώνας μπάσκετ, ίσως η ομάδα μας μέρες που είναι "ντυθεί" Περιστέρι και το Περιστέρι...Απόλλων Τρίπολης ή κάτι παρόμοιο(!!),και να γίνει το θαύμα Μπάσκετ είναι. Ίσως τα βάζουμε όλα και ο αντίπαλος όχι, ποτέ δε ξέρεις!

Ας ξαναγεμίσουμε όλοι το γήπεδο λοιπόν (Σάββατο 17/2, ΔΑΚ Τρίπολης @19,30 ) και ας βροντοφωνάξουμε απέναντι και σε αυτόν τον αντίπαλο ότι είμαστε και θα μείνουμε ΕΔΩ!

Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

 

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων