ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σημείο μηδέν!

Η προετοιμασία για την δύσκολη και καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική τελειώνει σήμερα για τον Αρκαδικό και η ομάδα αναχωρεί για τη Θεσσαλία!

ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι μνήμες από την κακή ήττα με το Μαρούσι είναι νωπές, όμως η ζωή συνεχίζεται, και άπαντες ξέρουν ότι για μπει η ομάδα στο κόλπο των play-out της παραμονής (ειδικά με πλεονέκτημα έδρας) ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθεί το αυριανό ματς!

Η αμφισβήτηση από όλους για τον Αρκαδικό είναι κατανοητή αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι της σαιζόν τώρα ξεκινάει και πλέον πρέπει όλοι να δώσουν το 100% σε κάθε παιχνίδι! Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει ή αποτύχει στους στόχους που έχει θέσει στα μέσα της σαιζόν, και ο Αρκαδικός ΑΝ στα επόμενα 3 ματς κάνει 2 νίκες νομίζω θα βρεθεί σε αρκετά καλό σημείο για τον στόχο της παραμονής με ανάλογη συνέχεια και μετά φυσικά!

Τα "ΑΝ" δεν παίζουν μπάσκετ βέβαια. Ελπίζω στο σημείο Μηδέν που βρισκόμαστε σήμερα η ομάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών μας γιατί είναι τεράστιο κρίμα να χαθεί η κατηγορία!

Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα μας να ξαναπαίξει κανονικό μπάσκετ και αν το κάνει τότε θα επανέλθει το χαμόγελο σε όλον τον οργανισμό που μοχθεί καθημερινά αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του!

 

Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων