ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η εμπιστοσύνη κάνει τα αστεράκια να "λάμπουν"

Η ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ εδώ και αρκετά χρόνια στελεχώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με νέους ποδοσφαιριστές, έχοντας ως πυξίδα την εμπιστοσύνη στους νέους και τη φιλοσοφία των Μπάκου - Καϋμενάκη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η φιλοσοφία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας κάνει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό", ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη του στον Αρκαδία 93.8 ο νεαρός Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος διανύει ουσιαστικά την πρώτη του επαγγελματική σεζόν.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρώην "κιτρινομπλέ", Τάσος Μπακασέτας... επαλήθευσε τον  Κανελλόπουλο. "Eίχα πολύ καλή φιλοξενία από την ομάδα. Οι πρόεδροι με πίστεψαν. Τα λόγια του Καϋμενάκη άλλαξαν την καριέρα μου", τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής και εδώ και λίγα 24ωρα πρωταθλητής Τουρκίας.

δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις ακαδημιες του ΑΣΤΕΡΑ με διαφορά δέκα χρόνων, όμως τα λόγια τους είναι σαν να... έπαιζαν μαζί στον άξονα της Κ19.

Οι ακαδημίες των Αρκάδων μπορεί να εξελίσσονται, όμως ο "πυρήνας" της φιλοσοφίας, η οποία προέρχεται από τους ισχυρούς άνδρες του συλλόγου, παραμένει αναλλοίωτη. Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά.

Ναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει στις τάξεις του ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό για να συμβάλουν στα άμεσα αποτελέσματα της ομάδας, όμως πρόκειται και για τον σύλλογο που έχει χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του περισσότερο από κάθε άλλον. Οκτώ παίκτες σε 30 αγωνιστικές. Δέκα με τους Μιχόπουλο και Παπαδόπουλο που παίζουν στα Play Off.

Οι Αρκάδες, σε συνεργασία με τον Μίλαν Ράσταβατς, κάθε σεζόν προωθούν τουλάχιστον ένα νέο παιδί στο βασικό "κορμό" της ομάδας. Το 2020 ήταν ο Χριστόπουλος και ο Τσιφτσής, το 2021 ήρθε η σειρά του Κανελλόπουλου, το 2022 είναι η χρονιά της εμφάνισης του Μιχόπουλου. Ένα παιδί που πρωταγωνίστησε στην εξαιρετική πορεία της Κ19. Και δεν είναι μόνο αυτός..

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων