ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mόνο μπροστά πρέπει να κοιτάζει

Ο Aστέρας προσπάθησε πολύ μέσα σε αυτές τις 26 αγωνιστικές για να μπει στα Play Off, δεν τα κατάφερε, όμως πλέον πρέπει να εστιάσει μόνο στο μέλλον του.
Η ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής της Super League Interwetten βρήκε τον Αστέρα εκτός του μεγάλου στόχου, της εισόδου στα Play Off. Δεύτερη "αποτυχία" μέσα στη σεζόν μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα σε ομάδα της Super League 2.

Πλέον αυτά πέρασαν στο παρελθόν και το ζήτημα για τους Αρκάδες είναι να γίνουν καλύτεροι μέσα από τις κακές τους στιγμές. Το... "κλάμα πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα" δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και σίγουρα δεν βοηθάει ένα σύλλογο που προοδεύει σε όλα τα επίπεδα.

O Aστέρας έχει μια καλή βάση. Καλό κορμό ποδοσφαιριστών, ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές και το κυριότερο έναν καλό προπονητή, ο οποίος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και πλέον καλείται να μετατρέψει την "αγγαρεία" των Play Out σε μια παραγωγική διαδικασία για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Ο χαρακτήρας μια ομάδας χτίζεται εκτός από τις επιτυχίες και από την αντίδραση στις δύσκολες στιγμές. Οι Αρκάδες πρέπει να βγουν πιο δυνατοί από τη φετινή σεζόν και να χρησιμοποιήσουν τους 5,5 μήνες που έχουν μπροστά τους για την εξέλιξη τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων