ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το... παγοθραυστικό του Ράσταβατς και οι "ηρωικοί" οπαδοί

Ο Αστέρας απέδειξε πως είναι... παντός καιρού και με τη στήριξη των "ηρωικών" οπαδών του, οι οποίοι αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες επέστρεψαν στην εξάδα.
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Αστέρα, μέσα στην Τρίπολη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) ήταν και η πιο απαιτητική. Οι Αρκάδες εκτός από έναν αντίπαλο που παίζει τα... ρέστα του για την παραμονή του είχε να αντιμετωπίσει και την "Ελπίδα".
 
Το ισχυρό κίνητρο της "αναρρίχησης" στην πρώτη εξάδα αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρό για τους Αρκάδες από την χιονόπτωση και τον παγετό.
 
Οι "κιτρινομπλέ" κυκλοφόρησαν ορθολογικά τη μπάλα, είχαν δυο δοκάρια, δυο μεγάλες ευκαιρίες μέσα από την περιοχή με Ρεγκίς - Καπίγια και εν τέλει σκόραραν με ένα γκολ που προήλθε από "μπούκα" του ακραίου μπακ στην περιοχή, "αδειάζοντας" δύο παίκτες και γυρίζοντας της μπάλα στοχευμένα στο ύψος του πέναλτι. Ποδόσφαιρο βγαλμένο από το "μπλοκάκι" του Μίλαν Ράσταβατς.
 
Φυσικά εκτός από τους ποδοσφαιριστές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους, όπως έχει κατονομάσει ο Καρμόνα, "ηρωικούς" οπαδούς του Αστέρα. Τους πιστούς ακολούθους των Αρκάδων που με χιονόπτωση και αισθητή θερμοκρασία κοντά στους -12 ήταν και πάλι στο πλευρό της ομάδας τους και της έδωσαν ώθηση ώστε να βρεθεί εκεί που αξίζει. Στην πρώτη εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων