ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μια οικογένεια μαχητών

Ο Αστέρας με το "μαχαίρι στα δόντια" κατάφερε να πάρει κόντρα στον Βόλο ένα τρίποντο, το οποίο τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο των Play Off.
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Από το βράδυ του Σαββάτου ο Αστέρας βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην πρώτη εξάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες κατάφεραν έστω και δύσκολα να επικρατήσουν του Βόλου με 1-0. Περίπου δύο ώρες αργότερα, ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Τούμπα και πλέον νιώθει την "καυτή" ανάσα των Αρκάδων, οι οποίοι βρίσκονται στο -3, με παιχνίδι λιγότερο (με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά).
 
Η μαχητικότητα που βγάζουν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς, αποτελεί εχεγγυο για κάτι σπουδαίο.
 
Από τους άπειρους Χριστόπουλο-Κανελλόπουλο, μέχρι τους «μπαρουτοκαπνισμένους» Μπαράλες - Μουνάφο, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έκαναν κατάθεση ψυχής (και) κόντρα στον Βόλο.
 
Όταν ο 35χρονος Χερόνιμο Μπαράλες γυρίζει στο 80' σαν "σκύλος" να μαρκάρει λίγα μέτρα έξω από το ημικύκλιο της περιοχής του Νίκου Παπαδόπουλου και όταν οι "κιτρινομπλέ" ανακτούν τη μπάλα φεύγει στην αντεπίθεση, είναι ενδεικτικό της ψυχικής δύναμης του συνόλου του Μίλαν Ράσταβατς.
 
Ο τσαμπουκάς του Σόνι, τα σπριντ του Σίτο και του Τιλίκα, η ποδοσφαιρική τρέλα του Άλβαρεζ, η προσήλωση του Καρμόνα και τόσα άλλα.
 
Με οδηγό αυτό το πάθος, το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς γίνεται θελκτικό, απολαυστικό, αποτελεσματικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων