ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας, μαζί με ένα μεγάλο "αν"

Ο Αστέρας πήρε μια κομβική νίκη κόντρα σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ  και χτίζει ψυχολογία στη μάχη που δίνει με τον... εαυτό του για την 6αδα. Το είπε και ο Ρασταβατς.
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 6η θέση που οδηγεί στα Play Off, την οποία ο Αστέρας, θέλει όπως και πέρυσι, να κάνει δική του.
 
Οι Αρκάδες είναι η πρώτη ομάδα που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατάφερε να σπάσει το εκτός έδρας αήττητο σερί των Κρητικών και πανηγύρισαν ένα τρίποντο που τους φέρνει (λίγο) πιο κοντά το μεγάλο στόχο των Play Off. 
 
Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς καλείται στις επόμενες δέκα αγωνιστικές, να βάλει από κάτω της τόσο τον ΟΦΗ όσο και τον ΠΑΣ, δυο ομάδες που μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια με τους κιτρινομπλέ, έχουν δείξει πως δεν είναι καλύτερες.
 
Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος κόντρα σε μια ομάδα που... κυνηγάει στη βαθμολογία και ουσιαστικά την εξαφάνισε από το γήπεδο. Μια εμφάνιση που εκτός από ικανοποίηση δημιουργεί και εύλογες απορίες για το ποια θα ήταν η βαθμολογική θέση των Αρκάδων, αν συνέβαιναν νωρίς φεέος, συγκεκριμένα πράγματα που παρακολουθούμε με ευχαρίστηση:
 
-Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, με Σιτο, Ριερα, Κρεσπι και Σόνι να μπαίνουν στην εξίσωση.
-Οι ακραίοι μπακ να δημιουργούν εξαιρετικά
-Οι στόπερ να λειτουργούν άψογα.
-Οι γκολκιπερ να χαρίζουν βαθμούς και όχι να κάνουν καθοριστικά λάθη
- Η ομάδα να μην σπαταλάει μεγάλο χρονικό διάστημα στο ίδιο ματς 
 
Αν όλα αυτά συνέβαιναν μαζί από την αρχή, δε θα υπήρχε θέμα εξάδας. Ο δρόμος όμως είναι ακόμα μακρύς και οι Αρκάδες δείχνουν ικανοί για μεγάλες βαθμολογικές ανατροπές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων