ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η συνωμοσία της συσπείρωσης!

Τι κοινό μπορεί να έχει η σύλληψη του φιλάθλου του Αστέρα, το σπριντ του Μπάκου μέχρι την αστυνομία, η διαιτησία-πρόκληση του Μήτσιου και το γκολ του Μπαρτολίνι στις καθυστερήσεις; Όχι, μην αφήνετε το μυαλό σας να πάει σε κάποια θεωρία συνωμοσίας…

Συσπείρωση! Αυτή η λέξη, συνδέει τα παραπάνω γεγονότα, ως αποτέλεσμα όλων όσων παρακολουθήσαμε το περασμένο Σάββατο. Ίσως οι 3 βαθμοί τους οποίους (επιτέλους) πήρε ο Αστέρας, να μοιάζουν λιγότερο σημαντικοί για τη σωτηρία, μπροστά στη λέξη αυτή. “Συσπείρωση”, κύριοι!

 

Στο παιχνίδι με το Βόλο, ο ένας ανέπνεε για τον άλλο. Ο ένας υποστήριζε τον άλλο και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες. Γιατί, εντάξει, ο Αναστασόπουλος και ο Λαδάκης φώναζαν επί 93 λεπτά προς τους συμπαίκτες τους προκειμένου να τους εμψυχώσουν, όμως τη διαφορά την έκαναν άλλοι.

 

Τη διαφορά σε σχέση με άλλα παιχνίδια, την έκαναν οι αντιδράσεις όλων όσοι ήταν παρόντες. Αντιδράσεις οι οποίες είχαν τέτοια αρμονία, τέτοια συνοχή, που έμοιαζαν με καλοκουρδισμένη μηχανή, προγραμματισμένη για ένα σκοπό: Τη νίκη του Αστέρα!

 

Η εμψύχωση του κόσμου (ο οποίος επιτέλους ήρθε στο γήπεδο), ήταν εκπληκτική! Κανείς δεν έφυγε, κανείς δεν έστειλε αρνητική ενέργεια. Αντίθετα, έσπρωχναν την ομάδα προς την ανατροπή των αρνητικών δεδομένων. Και όταν αυτό συνέβη, πολλοί ξέσπασαν, δάκρυσαν…

 

Το σπριντ του Μπάκου, ήταν… συλλεκτικό! Ένας άνθρωπος πολλών κιλών (συγγνώμη κύριε Δημήτρη), μεταμορφώθηκε σε Γιουσέιν Μπολτ, καθοδηγούμενος από την ανάγκη να υπερασπιστεί έναν δικό του άνθρωπο. Γιατί, αυτό ένιωθε ο Μπάκος εκείνη τη στιγμή, για το φίλαθλο που συνελήφθη…

 

Ακόμα και οι γκάφες του Μήτσιου, έδωσαν ώθηση και βοήθησαν να επιτευχθεί η συσπείρωση. Όλοι κατανόησαν, πως κανένας δεν θα τους χαριστεί. Οπότε, αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει να πεθάνουν στο γήπεδο… Και αυτό θα συμβεί!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων