ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδη προχώρα, ο κόσμος ξέρει!

Ο Αστέρας έχει 4 βαθμούς, έχοντας αγωνιστεί με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, πλην Ατρομήτου. Αν το επέτρεπαν οι... "άνδρες με τα μαύρα" και ο βαθμός συγκέντρωσης των παικτών του Παντελίδη, το πιθανότερο είναι να μετρούσε διψήφιο αριθμό πόντων. Προσωπικά με στενοχωρεί, αλλά δε με προβληματίζει!

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Δώνης, έκανε τη σημαντικότερη δήλωση της αγωνιστικής. Με ήθος και γενναιοδωρία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχρισε κορυφαίο Έλληνα προπονητή τον Σάββα Παντελίδη. Προσωπικά δε διακρίνω καμία έκπληξη σε όλο αυτό. Από τη μία γνωρίζω πως ο Δώνης διαθέτει την κουλτούρα και την έλλειψη συμπλεγμάτων, προκειμένου να παραδεχθεί το προφανές. Από την άλλη, όντως αυτό που είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, είναι το απολύτως προφανές!

Πέρυσι κάποιοι χαρακτήριζαν το ρόστερ του Αστέρα μέτριο. Διαφώνησα όταν σε 3 αγώνες οι "κιτρινομπλέ" είχαν 1 βαθμό και ήττες εντός έδρας με Γιάννινα και Λαμία! Η ομάδα φώναζε πως διέθετε ποιότητα και έπρεπε να την βγάλει στο χορτάρι. Ο Παντελίδης το έκανε ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ! Εμπιστεύθηκε Κυριακόπουλο, Κώτσιρα, Τσιλιανίδη, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, μαζί με τους μέχρι τότε "λίγο πιο βασικούς και αναγνωρίσιμους" και δικαιώθηκε. Αυτό θα γίνει και φέτος!!!

Γιατί είμαι τόσο σίγουρος; Επειδή αυτή η ομάδα δε χάνει εύκολα από κανέναν. Και εννοώ ΚΑΝΕΝΑΝ! Διαθέτει κορμό από πέρυσι, εμπειρία, ποιότητα, ικανότητες, νοοτροπία νικητή και άγνοια κινδύνου. Και κυρίως τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα. Βάσει έργου, αποτελεσμάτων, διάθεσης, νοοτροπίας, ικανοτήτων, γνώσεων, χαρακτήρα. Η σωστή δουλειά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται από τον Παντελίδη και τους παίκτες. Λείπουν τα αποτελέσματα. Δε με πειράζει! Προτιμώ να λείπουν για λίγο αυτά, παρά όλα τα προηγούμενα. Το έχουμε ζήσει και αυτό.

Οπότε Παντελίδη προχώρα. Η Τρίπολη ξέρει, ο πιστός κόσμος του Αστέρα ξέρει, η ποδοσφαιρική Ελλάδα γνωρίζει. Ηρεμία, χαμόγελο, πίστη στο σύλλογο και πάμε για... άλλα! Επίσης μεγάλα και σημαντικά. Μας καλομάθατε...  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων