ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεριανά πρότζεκτ μόνο για… μάγκες!

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε τα 8 παιχνίδια του απέναντι στις 4 μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύω πως πλέον δικαιούται και πάλι, επίσημα, τον τίτλο του "φονέα των γιγάντων"!

 

 

 

Αήττητος από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ήττες εκτός έδρας μόνο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. "Ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που δεν έχασαν και στα 2 ματς από τους παίκτες του Παντελίδη.

Υπάρχουν 2-3 σημαντικά στοιχεία, πραγματικά σημεία αναφοράς στο φετινό Αστέρα, ο οποίος μπορεί να νιώθει σίγουρος σε καταστάσεις πίεσης, αλλά και περήφανος (ο Παντελίδης αλλά και ολόκληρος ο οργανισμός) για τις επιλογές που έγιναν, προκειμένου να δημιουργηθούν αυτά τα σημεία αναφοράς.

  • Στόπερ εγγύηση!

Πασαλίδης και Τριανταφυλλόπουλος είναι ένα από τα 2-3 κορυφαία αμυντικά δίδυμα του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του Πασαλίδη (δεν ήταν ο μόνος που τον κοίταζε), ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος δείχνει αναγεννημένος.

Στην πρώτη περίπτωση ο Αστέρας επένδυσε  σε ένα νεαρό παιδί που ήρθε από τον Αιγινιακό και δείχνει ώριμο, πειθαρχημένο, με καθαρό μυαλό, έτοιμο για μεγάλη καριέρα. Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, οι Αρκάδες τον περίμεναν υπομονετικά να επιστρέψει από τραυματισμό και μόλις αυτό συνέβη του έδειξαν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους, χαρίζοντας του τις προϋποθέσεις να γίνει ο ηγέτης της άμυνας και να δέσει… γάντι με τον Πασαλίδη.

  • Ακούραστοι και σκόρερ!

Η άφιξη του Μουνάφο στα χαφ, χαρακτηρίστηκε από ορισμένους… "ειδικούς", φτηνή λύση και ξαναζεσταμένο φαγητό!!! Ο Μουνάφο ήρθε διέψευσε τους πάντες, εκτός από τη διοίκηση των Αρκάδων. Έκανε καλύτερο τον Ιγκλέσιας, τρέχουν και οι δύο χωρίς σταματημό και καταφέρνουν να… καταπίνουν τους αντιπάλους τους στα χαφ. Α, να μην ξεχάσω: Και πετυχαίνουν σπουδαία γκολ, ειδικά σε παιχνίδια με τους 4 μεγάλους! Μουνάφο με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, Ιγκλέσιας με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

  • Φύλακας άγγελος και… μοντέρνος Γιάνναρος!

Ο Αθανασιάδης έμοιαζε "λίγος" στα μάτια όσων είχαν εικόνες από Φούλοπ. Δεν τους αδικώ. Όσοι πίστεψαν στο πρότζεκτ αυτό πάντως, δεν έχασαν. Ο γκολκίπερ του Αστέρα δείχνει όλο και πιο συχνά ότι είναι ικανός να διορθώσει τις "ανορθογραφίες" που προκύπτουν στην άμυνα. Η εμπειρία που χτίζεται μέσα από τις συμμετοχές του ως βασικού, θα τον κάνουν ακόμα πιο ώριμο και ποιοτικό.

Ολοκληρώνω το συλλογισμό μου με μια αναφορά στο Γιάννη Κώτσιρα. Ο Αστέρας, μέσω του πρότζεκτ "Παναρκαδικός", πίστεψε σε ένα παιδί που αγωνιζόταν στη Γ κατηγορία και είχε μηδαμινές εμπειρίες από μεγάλα ματς. Πλέον, συναγωνίζεται τους προαναφερθέντες συμπαίκτες του για τον τίτλο του MVP και συχνά τους κερδίζει! Μοντέρνο μπακ, με υπέροχα ανεβάσματα, καλή τεχνική, καθαρό μυαλό, ικανότητες που του επιτρέπουν να μετατρέπεται σε πολυεργαλείο. Όσοι γκρίνιαξαν για τις ευκαιρίες που πήρε, εκτέθηκαν. Όσοι τον επέλεξαν και του έδωσαν ευκαιρίες όπως ο Παντελίδης, χαμογελούν και τρίβουν τα χέρια τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων