ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι ξερόλες, οι τσάτσοι, οι άσχετοι και η προβοσκίδα!

Διαβάστε το σχόλιο του Βασίλη Μπακόπουλου για το "Γαλατικό χωριό" του ΑΣΤΕΡΑ που μοιάζει  να έχει γερά θεμέλια, αλλά και για την αρρωστημένη νοοτροπία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

1- Είναι υπέροχο να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις χαρούμενος, υπερήφανος, να χαμογελάς και να γνωρίζεις ότι το χαμόγελο αυτό προέρχεται από κάτι μικρό, "δευτερεύον" -όπως σωστά λένε το ποδόσφαιρο- αλλά συνάμα και τόσο όμορφο!

2- Η φετινή χρονιά του Αστέρα, συγκρίνεται μόνο με: 

-Την 1η συμμετοχή του στην Α εθνική. 

-Με την πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου. 

-Με την ευρωπαϊκή πορεία μέχρι τους ομίλους του Europa League. 

Και ίσως να μην είναι η 4η σημαντικότερη χρονιά στη λίστα μου...

 

3- Ο Μοριάς έγινε και πάλι το "Γαλατικό χωριό", που μας έδωσε στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλες στιγμές ποδοσφαιρικής κ@... (ικανοποίησης εννοώ)!

 

4- Τελικά ο Αστέρας για ποιον παίζει στο φετινό πρωτάθλημα αγαπητοί ξερόλες, ειδικοί, γνώστες των πάντων; Είναι "τσάτσος" του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της... Καλαμαριάς, του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ή του Κορακοβουνίου; 

 

5- Θα κάνει κανένας δήλωση μεταμέλειας για όσα είπε; Μπαααα!!! Σε κάποιο άλλο, παράλληλο σύμπαν ίσως!

 

6- Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ "περίεργο" και η πίεση πολλαπλάσια από όλες τις προηγούμενες χρονιές. Βλέπεις, πρέπει να αποδείξεις το ότι δεν είσαι ελέφαντας! Γιατί υπάρχουν ακόμα στραβοί, άσχετοι, ή ηλίθιοι που βλέπουν επάνω σου προβοσκίδα, μεγάλα αυτιά και γκρίζο χρώμα! Μαγκιά της ομάδας το ότι άντεξε.

 

7- Δύσκολα μπορώ να θυμηθώ ομάδα που να ήταν τελευταία σε πρωτάθλημα μετά από 7-8 αγωνιστικές και στην 25η να γίνεται φαβορί για ευρωπαϊκό εισιτήριο!  

 

8- Η συζήτηση για το αν ο Παντελίδης είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την Τρίπολη, έχει ξεκινήσει. Δε θα συμμετάσχω ακόμα σε αυτή, γιατί θέλω να περιμένω λίγο, να δω κάτι.

 

9- Μ' αρέσει όταν γυαλίζει το μάτι όλων! Όπως του Κώτσιρα και του Ιγκλέσιας στην τελευταία φάση, που έφυγαν σε αντεπίθεση σαν να φώναζαν: "Εδώ είναι Τρίπολη"!!!

 

10- Όταν η ομάδα βρισκόταν στη γραμμή του υποβιβασμού, έγραφα πως ο Αστέρας έχει παίκτες για 5άδα και αδικεί τον εαυτό του. Τότε ένας καλός φίλος έσπευσε να βάλει στοίχημα μαζί μου για το ότι οι "κιτρινομπλέ" δύσκολα θα τερματίσουν έστω 10οι. Είσαι έτοιμος να μου κάνεις το τραπέζι Θόδωρε;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων