ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπάκο-Καϋμενάκη κάντε παιχνίδι!

Όνειρο ήταν και πάει… Καλό είναι να κυνηγάμε κάθε πιθανότητα δικαίωσης που μπορεί να έχουμε, όμως ακόμα καλύτερο είναι το να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα που προκύπτουν. Ρεαλισμός κύριοι…

Ο Αστέρας είναι στη Β' κατηγορία. Πιστέψτε το, χωνέψτε το, προσγειωθείτε! Και όσοι δήλωναν σίγουροι για την παραμονή μέσω των δικαστηρίων, ας χρησιμοποιήσουν για το δικό τους καλό (αλλά και της ομάδας) το φετινό μάθημα.

 

Γιατί, στην Ελλάδα, σημασία δεν έχει το αν πληρώνεις εγκαίρως, αν είσαι φερέγγυος, συνεπής και επαρκής σε κάθε επίπεδο. Σημασία έχει να διαθέτεις τον τρόπο σου… Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, όπως λέει και η διαφήμιση!

 

Είχαμε γράψει για τον “Αστέρα της σφαλιάρας σε κάθε επίπεδο” κάτι που εφαρμόστηκε φέτος ως το τέλος. Αποδείχθηκε πως η επιρροή των Αρκάδων στα κέντρα αποφάσεων, είναι μηδαμινή. Εύκολο θύμα, χωρίς ισχυρές συμμαχίες και χωρίς κόσμο να διαδηλώνει και να καίει πόλεις!

 

Μπάκο και Καυμενάκη, ξέρω ότι πονάτε περισσότερο από τον καθένα για το σημερινό τέλος εποχής. Πρόκειται για τον πρώτο υποβιβασμό του Αστέρα, του “παιδιού σας”, της ομάδας που έκανε την ποδοσφαιρική Ελλάδα να παραμιλάει, όταν ανέβαινε κάθε χρονιά και κατηγορία!

 

Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει! Πάρτε σωστές, σκληρές, δίκαιες αποφάσεις, χρησιμοποιήστε όσα μάθατε (με τον όμορφο ή τον σκληρό τρόπο), κρατήστε δίπλα σας όσους αξίζουν να βρίσκονται στον Αστέρα, “ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” και σηκωθείτε! Η Superleague απέχει μόλις ένα χρόνο και ο Αστέρας οφείλει να επανέλθει ισχυρότερος και -κυρίως- πιο σοφός…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων