ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά…

Γράφω με αφορμή το σχόλιο ενός φίλου, ο οποίος αποκάλεσε τους παίκτες της Τεγέας "μισθοφόρους", οι οποίοι θα διαλυθούν όταν η ομάδα τους σταματήσει να πληρώνει.

 

Η πρώτη θέση στη βαθμολογία και η δική μου περιέργεια, με έκαναν να ψάξω λίγο παραπάνω το θέμα. Αυτό το οποίο διαπίστωσα, με ικανοποίησε αφάνταστα! Σε μια περίοδο κατά την οποία το τοπικό ποδόσφαιρο φυτοζωεί και όλοι οι παίκτες ρωτάνε "πόσα" όταν τους ζητάνε να αγωνιστούν σε μία ομάδα, οι Τεγεάτες λένε όχι στο χρήμα!

 

Ο Γιώργος Τζήλος και η διοίκηση της ομάδας, ξεκαθάρισαν από την πρώτη μέρα ότι δε σκοπεύουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις (και δε μιλάμε για κάποιες βενζίνες). Προσέφεραν μια καλή παρέα, ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, τακτικές προπονήσεις, πειθαρχία και άριστο κλίμα. Το δέλεαρ δεν ήταν μικρό, αν αναλογιστούμε την τριτοκοσμική νοοτροπία που επικρατεί σε πολλά σωματεία του Νομού μας.

 

Κανένας από τους ανθρώπους της Τεγέας δεν τρέφει αυταπάτες ως προς την άνοδο. Όχι επειδή δε μπορούν. Άλλωστε, αυτό το έχουν αποδείξει στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Απλώς, υπάρχει και το "μετά", το οποίο απαιτεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια αξιοπρεπής πορεία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν…

 

"Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά, είναι του δρόμου η χαρά…", τραγουδούν Πρωτοψάλτη και Γαλάνη, στίχοι οι οποίοι βρίσκουν απολύτως σύμφωνους τους παίκτες της Τεγέας φέτος…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων