ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Χρυσόστομος τους χάλασε τη... συνταγή!

"Η περιουσία της εκκλησίας ανήκει στο λαό και εφόσον τη χρειάζεται ο λαός είναι όλη στη διάθεσή του"! Με αυτή τη δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος επανέλαβε τη βούλησή του να συμβάλει στη σωτηρία της Κύπρου, μέσω της εκκλησιαστικής περιουσίας. Δηλώσεις που για την Ελλάδα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία!

"Εδώ που φτάσαμε πρέπει να συμβάλουμε όλοι και η εκκλησία διαθέτει περιουσία αξίας 2 δις ευρώ. Οι Μονές και οι Μητροπόλεις διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη! Όλοι πρέπει να δώσουν", ξεκαθάρισε ο Χρυσότομος , δημιουργώντας ποικίλα συναισθήματα σε όσους τον άκουγαν: Συγκίνηση για την πρωτοβουλία του, θυμό και αγανάκτηση για τη γαϊδουριά ορισμένων άλλων ανθρώπων του... Θεού!

 

Που βλέπουν τη δική μας χώρα να φυτοζωεί, ανθρώπους να αυτοκτονούν, μητέρες να μην έχουν να αγοράσουν τα απαραίτητα για τα παιδιά τους, ληστές να μπουκάρουν καθημερινά σε σπίτια, την ανεργία να ξεπερνά το 30%, μισθωτούς και χαμηλοσυνταξιούχους να ασφυκτιούν.

 

Αλήθεια, πως μπορεί να ένιωσαν όλοι αυτοί παρακολουθώντας το Χρυσόστομο Κύπρου να πράττει το αυτονόητο, αυτό που ο ίδιος ο Χριστός δίδαξε; Σιγά μη συγκινήθηκαν, σιγά μην παραδειγματίστηκαν! Μάλλον τους χάλασε τη... συνταγή χρόνων!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων