ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γλυκόπικρη γεύση

Ο Αστέρας πάλεψε για την απόλυτη ανατροπή αλλά πλήρωσε τους τραυματισμούς των ηγετών του, πέφτοντας και σε έναν... σχολαστικό VAR.

Πριν λίγο καιρό δεν συζητούσαμε ούτε καν για εξάδα. Το ότι ο Αστέρας κατάφερε να μπει πολύ δυνατά στο κόλπο διεκδικώντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έκανε γλυκιά την εξέλιξη της σεζόν. Το ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός εξάδας με τον τρόπο που συνέβη το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό, δημιουργεί μία πικρία.

Οι κιτρινομπλέ μπήκαν σε έναν τελικό χωρίς το βασικό τους όπλο. Ο Μπαράλες τέθηκε νοκ-άουτ και αυτόματα η επίθεση έχασε τον πυλώνα της. Και λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, λαβώθηκε και ο φυσικός αρχηγός των γηπεδούχων. Προσωπικότητα, εμπειρία, θανατηφόρες κεφαλιές στα στημένα. Δύο καθοριστικοί παίκτες, εκτός.

Προφανώς και δεν είναι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ ο Αστέρας για να μπορεί να καλύπτει απουσίες τέτοιου επιπέδου και σε τόσο κρίσιμο ματς. Προσθέστε και τον... σχολαστικό VAR και η υπόθεση ανατροπή έμοιαζε με βουνό που εν τέλει το ανέβηκε μέχρι τα μισά. Πλέον, μοιάζει με μικρό θαύμα η κατάκτηση της έκτης θέσης.

Τι μένει λοιπόν από μία τέτοια βραδιά; Σίγουρα η προσπάθεια όσων ήταν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Και το χειροκρότημα που τους μοίρασε απλόχερα ο κόσμος, ο οποίος στήριξε τον Αστέρα, αψηφώντας το πάρα πολύ κρύο. Ναι, το αξίζει αυτή η ομάδα αλλά και όσοι πήγαν στο γήπεδο αξίζουν ένα καλό λόγο.

Γλυκόπικρη λοιπόν η γεύση. Αν έπαιζε ο Μπαράλες, αν δεν χτυπούσε ο Ιγκλέσιας, αν... Θα μείνουμε με αυτά τα "αν" αλλά και με την ικανοποίηση ότι ο Αστέρας κατάφερε μία χρονιά που φάνταζε χαμένη, να τη γυρίσει αγγίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Να είστε περήφανοι για την ομάδα της πόλης, του νομού. Την ομάδα μας!

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων