ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ώρα του κόσμου!

Ο Αστέρας πέρασε από το Βόλο και έφερε τα πάνω κάτω στη φετινή του σεζόν. Αξίζει και με το παραπάνω ένα γεμάτο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το ερχόμενο Σάββατο.

 Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πότε με δικά του λάθη, πότε με διαιτητικά κραυγαλέα σφάλματα, πότε με άτυχες στιγμές και μία νέα ομάδα δεν μπορούσε να πάρει στο χορτάρι ό,τι δικαιούταν. 

 Γύρισε όμως τον διακόπτη με την αλλαγή προπονητή, στηρίχθηκε και από τη διοίκηση με την έξυπνη βόμβα Ντέλετιτς που ήδη έχει προσφέρει 4 βαθμούς και πλέον ο Αστέρας είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Αυτό που φάνταζε απίθανο πριν λίγες εβδομάδες, έγινε πραγματικότητα.

Οι Αρκάδες πήγαν στο Βόλο για να νικήσουν. Χωρίς να απειληθούν από τους γηπεδούχους, είχαν τις στιγμές του να πάρουν το προβάδισμα. Και το κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, μπαίνοντας σε θέση πλέι-οφ. Και με βάση τη… λογική, με 2 στα 2 στις τελευταίες αγωνιστικές θα παραμείνουν εκεί.

 Ο ΟΦΗ έχει να παίξει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, η Ξάνθη δεν νικάει τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έχει Κρήτη και Βικελίδης. Η λογική λοιπόν φέρνει τον Αστέρα σε θέση που μπορεί να ορίζει την τύχη στα δικά του χέρια. Με δύσκολο μεν πρόγραμμα και για τον ίδιο, με πίστη όμως, ορμή και ψυχολογία για την ολοκλήρωση της ανατροπής!

Και ο πρώτος τελικός έρχεται το Σάββατο στην Τρίπολη. Εκεί όπου ο Αστέρας… κέρδισε το δικαίωμα της στήριξης από όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στις εξέδρες του Κολοκοτρώνης. Αξίζει αυτή η ομάδα να δει γεμάτο γήπεδο, όχι με οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά με δικούς της φιλάθλους.

 Κατοίκους της πόλης, του νομού, της Πελοποννήσου και από όποιο σημείο μπορούν να έρθουν Αρκάδες. Το καμάρι τους είναι εδώ και παλεύει για ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο σε μία σεζόν που κανένας δεν του έδινε τύχη. Η ώρα του κόσμου λοιπόν, η ώρα της στήριξης έφτασε!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων