ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πρόγραμμα... του φωνάζει να ρισκάρει!

Ο Αστέρας πήρε ένα βαθμό με τον Άρη που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι. Πλέον όμως πρέπει να ρισκάρει στο... 101% γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών.

 ΒΟΛΟΣΑΣΤΕΡΑΣ

Αν ο Αστέρας γύριζε το ματς με τον Άρη θα ήταν τώρα στην έκτη θέση. Προφανώς και με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά. Και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν ήταν καλύτερος των φιλοξενούμενων, έμεινε πίσω στο σκορ, δεν ήθελε και πολύ να του ξεφύγει το ματς. Οπότε το "μέταλλο" να παραμείνει αήττητος σε ακόμα ένα ματς, είναι από τα θετικά του αγώνα. Θυμίζουμε, στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος, ο Αστέρας λύγισε μόνο μέσα στην Τούμπα.

Στα θετικά αναμφισβήτητα και ο βαθμός. Δεν έπιασε 6άδα, αλλά δεν έκλεισε η πόρτα σε καμία περίπτωση. Το αντίθετο. Με βάση το πρόγραμμα των αντιπάλων και με... λογικά αποτελέσματά τους, ο Αστέρας με 3 στα 3 θα είναι 6ος!  Δείτε τα ματς κλειδιά. Δεν γίνεται να κερδίσουν ΟΦΗ-Ατρόμητος στο ίδιο ματς, δεν γίνεται και στο Ατρόμητος-Ξάνθη. Πολύ δύσκολα να πάρει διπλό ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, απίθανο να κερδίσει η Ξάνθη τον ΠΑΟΚ. Τώρα αν κάνει το 3 στα 3 ο Ατρόμητος, είναι άλλη ιστορία.

 

ΟΦΗ-Ατρόμητος

Ατρόμητος-Ξάνθη

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Άρης-Ατρόμητος

 Αυτά είναι τα δεδομένα των άλλων. Συνεπώς μία μόνο λέξη υπάρχει για το ματς στον Βόλο: ΡΙΣΚΟ. Το είπε και ο προπονητής μετά το ματς με τον Άρη. Το λέει και το πρόγραμμα που κλείνει το μάτι στον Αστέρα. Ρίσκο από την αρχή για το τρίποντο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Οι κιτρινομπλέ δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα σε μία χρονιά που δεν τους πήγε καλά από την αρχή. Αντίθετα θα είναι μια τρομερή ανατροπή μία είσοδος στα πλέι-οφ η οποία θα μπει στα ιστορικά κατορθώματα αυτού του συλλόγου.

 Δεν νομίζετε λοιπόν ότι αξίζει το ρίσκο στον Βόλο;

   Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων