ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα όλα γίνονται!

Ο Αστέρας άφησε τον κακό του εαυτό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε και πάλι στο γήπεδο και πλέον έμειναν τέσσερις αγωνιστικές για να κάνει την απόλυτη ανατροπή.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Αυτό που δεν έκανε κόντρα στην ΑΕΚ, το έκανε σε Λαμία και με Παναιτωλικό. Ο Αστέρας κυνήγησε την τύχη του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και δικαιώθηκε. Τρεις βαθμοί χρυσάφι και πλέον μπορεί να κυνηγήσει την απόλυτη ανατροπή χωρίς κανένα άγχος παραμονής.

Οι κιτρινομπλέ δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από την 12η θέση στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον απέχουν μόλις ένα τρίποντο από τα πλέι οφ και με πρόγραμμα που τους κάνει να ονειρεύονται. Πάθος, πείσμα, τύχη και όλα μπορούν να γίνουν. Όπως έγιναν με τον Παναιτωλικό. 

Πρώτος τελικός λοιπόν την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη. Εκεί όπου το τρίποντο δίνει την... πρόκριση στον επόμενο τελικό κόντρα στον Βόλο. Και νομίζω ότι η γενική εικόνα της ομάδας... δικαιολογεί την στήριξη του κόσμου στο ματς με τους κιτρινόμαυρους.

Με τα λάθη του, τα στραβά του, τα ωραία του, τα αστεία VAR, ο Αστέρας απέδειξε για ακόμα μια σεζόν ότι είναι σύλλογος επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Και αν δεν προλάβει φέτος το τρένο της 6αδας, κάτι καλό χτίζεται με τον Ρασταβατς για την επόμενη σεζόν.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων