ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντίδραση για... ημιτελικά

Ο Αστέρας δεν παράτησε το ματς όταν στράβωσαν όλα στη Λαμία, κατέθεσε ψυχή και αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός ενόψει ΟΑΚΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήταν ευκαιρία να χτυπήσει πόρτα εξάδας το ματς στη Λαμία. Αλλά αυτή τη φορά ο Αστέρας δεν ήταν καλός. Και για να περάσεις από μια έδρα που το έχουν κάνει μόνο οι δυο πρώτοι αλλά και σε ένα αγωνιστικό χώρο-χωράφι, χρειάζεται απόδοση αρκετά πάνω από τη βάση.

Έστω κι έτσι όμως, οι κιτρινομπλέ είχαν τις φάσεις για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Και αν δεν έτρωγαν αυτό το κρύο γκολ, κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η εξέλιξη στη συνέχεια. Μια εξέλιξη που έμοιαζε χαμένη υπόθεση μετά και την αποβολή. Μέτρια απόδοση, πίσω στο σκορ, χωράφι, 10 παίκτες. Σκηνικό ήττας.

Ωστόσο οι παίκτες που έμειναν στο χορτάρι δεν τα παράτησαν. Έβγαλαν αντίδραση, έπαιξαν ψυχωμένα και κατάφεραν να επιστρέψουν αήττητοι. Η μεγάλη ζημιά (ήττα) δεν έγινε και πλέον με 2/2 στα επόμενα σερί ματς στην Τρίπολη, η ελπίδα της 6άδας θα παραμείνει ζωντανή. 

Προέχει όμως ο αγώνας με την ΑΕΚ. Το πάθος που έβγαλε ο Αστέρας με 10 παίκτες πρέπει να είναι οδηγός για το ΟΑΚΑ. Αλλά χρειάζεται σίγουρα και μία πολύ καλή εμφάνιση για να έρθει η πρόκριση. Και αν γίνει κάτι τέτοιο, ο δρόμος για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι στο χέρι του Αστέρα!

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων