ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σε σωστό δρόμο

Ο Αστέρας συνεχίζει να δείχνει στην πράξη ότι το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν μία κακή παρένθεση. Πλέον συνεχίζει άνετος το πρωτάθλημα, κοιτάζοντας το κύπελλο.

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Το τρίποντο με την υπογραφή Μπαράλες, άνοιξε την όρεξη για ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Να είναι αυτή η είσοδος στην 6άδα; Δύσκολο με βάση τη βαθμολογία και το... πέναλτι στο Περιστέρι.

Βάλτε ένα βαθμό στον Αστέρα και αφαιρέστε δύο από τον Ατρόμητο και θα καταλάβετε τη ζημιά του Κουτσιαύτη. Αλλά αυτό δεν αλλάζει. Ας κρατήσουμε ότι η ομάδα για δεύτερο σερί ματς στην Τρίπολη πήρε τη νίκη.

Πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος αυτή τη στιγμή: Τα δύο ματς με την ΑΕΚ και η πρόκριση στα προημιτελικά. Οι κιτρινομπλέ δεν είναι το φαβορί, ωστόσο η Ένωση δεν φοβίζει. Και με το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ματς, όλα γίνονται.

Όσο για το πρωτάθλημα, μετά την Τούμπα ο Αστέρας έχει 4 ματς στο σπίτι του στα εναπομείναντα 7. Αντίπαλοι; Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Αρης και Παναθηναϊκός. Αν τα πάρει όλα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει;

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων