ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επενδύσεις παντού!

Τα αφεντικά του ΑΣΤΕΡΑ, κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ακόμα μια φορά. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν αναφερόμαστε στο ρόστερ. Ούτε σε κάποια μεταγραφή. Αναφερόμαστε σε κινήσεις ουσίας που δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν όραμα και στηρίζουν την ομάδα τους από κάθε άποψη.

Στην προκειμένη, θέλουμε να σταθούμε σε δύο σημαντικές κινήσεις που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Κολοκοτρώνης. 

Η μία αφορά την αλλαγή του πλαστικού τάπητα με σύγχρονο συνθετικό αγωνιστικό χώρο ώστε να αποκτήσει η ομάδα ένα υπερσύγχρονο βοηθητικό γήπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιεί κυρίως η Ακαδημία. 

Από εκεί και πέρα αναμένεται να δημιουργηθεί μέσα στο Κολοκοτρώνης -κάτω από τη Θύρα των οργανωμένων - ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο το οποίο θα ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας όσο κι αυτές των τμημάτων της Ακαδημίας. 

Πρόκειται για δύο επενδύσεις που θα κοστίσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και φυσικά αυτό το ποσό θα καλυφτεί εξ ολοκλήρου από εκείνους που κάποιοι έλεγαν και υποστήριζαν πριν λίγες μέρες ότι "έχουν παρατήσει την ομάδα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων