ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρονιά μάθημα με την ομάδα να είναι... εδώ!

 

Η χρονιά που μόλις τελείωσε δίδαξε πολλά. Αρχικά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο τίποτα. Ούτε καν η παραμονή που για τον Αστέρα είναι η βάση κάθε χρόνο και πάνω σ' αυτήν χτίζει πορείες προς τα πλέι οφ ή ακόμα και την Ευρώπη. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν είναι καν δεδομένο ότι επειδή υπάρχουν παίκτες με ποιότητα στο ρόστερ, αυτοί θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. (Δεν) είδαμε  πολλά φέτος. Αυτή είναι η αλήθεια. Η διοίκηση κακώς εμπιστεύτηκε τύφλα τον Μεταξά. Κακώς τον άφησε να πάρει τόσες αποφάσεις για την ομάδα. 

Ευτυχώς το πάθημα έγινε μάθημα χωρίς να την πληρώσει η ομάδα με έναν υποβιβασμό. 

Αρνητική ιστορία δεν γράφτηκε. Αντιθέτως η ιστορία γράφει ότι ο Αστέρας θα είναι στη Super League για 17η σερί σεζόν. Εύκολο; Καθόλου! Καλή η κριτική. Πρέπει να γίνεται. Αυτή σε πάει μπροστά αλλά να υπάρχει και ρεαλισμός. 

Ο Αστέρας πάντα βασίζεται και στα παιδιά της Ακαδημίας του. Ο Γιάννης Δουβικας σήμερα έδωσε την ευκαιρία σε Κωστέα, Ζουγλή, Προύντζο (είδαμε και τον Ηλία Χριστόπουλο στο τελο, ενώ παιδια της Ακαδημίας είναι κι οι Τσιφτσής, Τασούλας, Αλάγκμπε ) και αυτό δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει παρόν και έχει και μέλλον. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι καλοκαίρι... ανανέωσης. Και αλλαγής!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων