ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτα η παραμονή, μετά ο προπονητής!

Αυτή τη στιγμή ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες τον ΑΣΤΕΡΑ: Την και μαθηματικά παραμονή της ομάδας στη Stoiximan Super League!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η σεζόν 2023-2024 πρέπει να βρει τον ΑΣΤΕΡΑ στη Super League για 17η σερί χρονιά. Η ομάδα... έχει μπλέξει στο γαϊτανάκι με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και η αλήθεια είναι πως ο βαθμός στο Ηράκλειο δίνει μια ανάσα. Ωστόσο, στόχος είναι η νίκη με τη Λαμία αυτό το Σαββατοκύριακο για να τελειώνει και τυπικά αυτή η ιστορία. 

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας θα αρχίσουν να υλοποιούν το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Φυσικά, τότε θα μπει σε πρώτο πλάνο η πρόσληψη του νέου προπονητή και στη συνέχεια θα πάρει σειρά το.. ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, το οποίο αναμένεται να είναι βαθύ και ουσιαστικό για το "αύριο" της ομάδας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων