ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα καμπανάκι που δεν άκουσαν...

Εδώ και λίγες μέρες ο Ριέρα αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα. Ο Γιώργος Μποροβήλος μετέφερε στους παίκτες την απογοήτευση των διοικούντων την ομάδα κ.κ. Καϋμενάκη και Μπάκου για τη γενικότερη εικόνα φέτος αλλά και για την τότε ήττα από τον Ιωνικό. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το... καμπανάκι αυτό, δεν ακούστηκε. Δεν είναι μόνο η ήττα που ήρθε από τον Λεβαδειακό, που είναι τελευταίος, αλλά είναι ο τρόπος. Το έχουμε πει ξανά. Αυτή η ομάδα φέτος μπερδεύτηκε πολύ στην αρχή με τον Μεταξά και στα μέσα της σεζόν, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει, με τους παίκτες να μοιάζουν ανήμποροι να κάνουν τα βασικά με στο γήπεδο ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ένα σαφές πλάνο, για να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. 

Αυτή τη στιγμή, ο τεχνικός της ομάδας αλλά κι οι παίκτες οφείλουν να κάνουν ένα πράγμα: Να αλλάξουν... χθες την εικόνα της ομάδας γιατί πλέον ο Αστέρας είναι στο +5 και το φλερτ με τον υποβιβασμό αρχίζει να γίνεται όλο και πιο έντονο. 

Μια ομάδα που είναι για 16 σερί χρόνια στη Super League είναι αδύνατον να πέσει και να μην είναι και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, επειδή κάποιοι δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ακόμη και σήμερα το πού βρίσκονται!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων