ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτός, ναι, ήταν Αστέρας!

"Ο Αστέρας διαχρονικά παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο". Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος από το ντεμπούτο του φρόντισε να δείξει ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει γάντι με τη φιλοσοφία της ομάδας. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες, στο ντεμπούτο του νέου τους κόουτς, φρόντισαν να παίξουν το καλύτερό τους φετινό ματς, να ανέβουν στη βαθμολογία και να κυνηγήσουν με όσες δυνάμεις έχουν και δεν έχουν το στόχο της 6άδας. Δύσκολο φυσικά. Ακατόρθωτο; Ίδωμεν...

Για να μη κρυβόμαστε, δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες, όμως, το βασικό είναι ότι ο Αστέρας για πρώτη φορά φέτος δεν περίμενε τον αντίπαλο, έπαιξε μπάλα και έκανε μια εμφάνιση οδηγό για το μέλλον. Οι παίκτες έδειξαν να λύνονται... Τους βγήκαν και όλα στο πρώτο μέρος και από εκεί και πέρα οι τόσοι έμπειροι παίκτες ήταν εύκολο να διαχειριστούν το ματς. 

Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση, κρατάμε την ουσία, κρατάμε και ότι ήρθε ένας προπονητής που ξέρει πού βρίσκεται και τι χρειάζεται η ομάδα από εκείνον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων