ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ποτέ δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν

Ο Φεδερίκο Άλβαρες, σύμφωνα με τα περισσότερα Μέσα, είναι στο... μάτι του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό του Γκάνεα. 

 

Ο Πράκτορας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι επίσημη πρόταση στα χέρια τους οι Αρκάδες, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχουν. Αυτό που το ξέρουν όλοι κι όχι μόνο η εν λόγω στήλη, είναι πως οι Αρκάδες ποτέ δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί η πλευρά των διοικούντων την ομάδα. 

Ποτέ ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν έκοψε την προοπτική σε κάποιον να παίξει στις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες. Τρανό και πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Κώτσιρα με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο έγινε παλιότερα και με τον Κουρμπέλη στην ίδια ομάδα. Δεν είναι τα μόνα παραδείγματα, αλλά στεκόμαστε σ' αυτά που αφορούν και τον Παναθηναϊκό. 

Να δούμε, λοιπόν, αν ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει και επίσημη πρόταση για ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων