ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αξιοπρέπεια και ευρωπαίοι καρπαζοεισπράκτορες

Τολμάς να είσαι κανονικός σ' ένα ποδόσφαιρο που... απαγορεύεται να σιωπάς. Που εκλαμβάνουν την σιγή σου ως αδυναμία και όχι ως διάθεση για βελτίωση, αναβάθμιση, εξέλιξη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες, για ακόμη μια φορά (και) φέτος... τόλμησαν να βάλουν δύσκολα σε κάποιον "μεγάλο". Τόλμησαν να διεκδικήσουν στα ίσια ό,τι καλύτερο μπορούν.

"Τόλμησαν" να αγχώσουν τον αντίπαλο. Στην προκειμένη τον Παναθηναϊκό του "6 στα 6" (7 στα 7 μετά και τη νίκη επί των Αρκάδων). 

Στη δεύτερη αγωνιστική... τόλμησε να πάρει βαθμό από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Γενικά, τολμάει και αυτό δεν αρέσει. Με ΠΑΟΚ, με Άρη, με ΑΕΚ. 

ΟΛΟΥΣ!!!

Το ζήτημα είναι ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ τοποθετείται στο τραπέζι των ορέξεων των αχόρταγων "μεγάλων" που τα θέλουν όλα δικά τους. Κάνουν σαν κακομαθημένα παιδιά, που ενώ τους παίρνεις παγωτό θέλουν κι άλλο. Αλλεργικοί στο 50/50.

Δεν τους φτάνει η πίκρα κι η τοξικότητα που κερνούν το ελληνικό πρωτάθλημα, φροντίζουν στην παραμικρή ευκαιρία - αδικαιολόγητα συνήθως - να μας υπενθυμίσουν ότι σ' αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είσαι κανονικός. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να θες την κανονικότητα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην βγάζεις ανακοινώσεις όταν όντως σε "σφάζουν". ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κοιτάς μόνο το πώς θα γίνεσαι καλύτερος μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 

Αυτό θα το ήθελαν πολύ τα... βουβάλια (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα κάνει εκπτώσεις στις αξίες του. Δεν θα ικανοποιήσει κανενός τις ορέξεις, για να διατηρήσει ή να διαιωνίσει αυτή τη νοσηρή κατάσταση. Δεν είναι αδυναμία το να μην μιλάς. Είναι στάση ζωής. Αυτήν την στάση έχει προτιμήσει να κρατά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Τώρα, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να βγάλει μια ανακοίνωση και να νιώσει αδικημένος από ένα ματς που πήρε πέναλτι, με τη βοήθεια του VAR. 

Όπως και με τον Ολυμπιακό, το… άγριο βλέμμα του παίκτη του Αστέρα… υποχρέωσε το διαιτητή στην υπόδειξη της εσχάτης των ποινών! «Ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου»! Και ανακοίνωση, μην τολμήσει και δεν επαναλάβει κάποιος ρέφερι το απολαυστικό πέναλτι. Γ@&$# και δέρνουμε…

Είπαμε: Τα λάβαρα της επανάστασης των δήθεν θιασωτών της εξυγίανσης, που λένε ότι θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, ανεμίζουν μόνο όταν όλα είναι καλά. Όταν κάτι πάει να στραβώσει άπαντες εξ αυτών λατρεύουν κάθε φάση επιβολής του νόμου της ζούγκλας στο πρωτάθλημα. 

Οι μεγάλοι να κερδίζουν και όλα καλά. Γι αυτό γίνεστε καρπαζοεισπράκτορες στην Ευρώπη!

Όσους βαθμούς και να κερδίσετε όμως στη βαθμολογική κατάταξη, δεν θα πάρετε ούτε πόντο σε... μπόι υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων