ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παιχνίδι το παιχνίδι...

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ σαφώς και πάντα έχουν ψηλά τον πήχη κι οι προσδοκίες στον κιτρινομπλέ οργανισμό είναι πάντα μεγάλες. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ωστόσο, ο Ηρακλής Μεταξάς, ο άνθρωπος που χτίζει το νέο οικοδόμημα ξέρει πολύ καλά ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Κάτι κανούργιο θέλει χρόνο. Το είπε κι ο Μουνάφο στο a-s μετά το 3-3 του Βόλου. 

Ο κόουτς των Αρκάδων, πάντα λέει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να πηγαίνει ματς το ματς. Αυτόν τον ΑΣΤΕΡΑ θα δούμε φέτος: Μία ομάδα να παλεύει σε κάθε ματς μέχρι το τέλος με ό,τι έχει και δεν έχει και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. 

Ούτε 6άδες ούτε 5άδες είναι στο μυαλό του τεχνικού της ομάδας κι αυτό θέλει να το περάσει σε όλους. Δουλειά. Πολλή δουλειά και το κάθε ματς ξεχωριστά, παίρνοντας απ΄αυτό το μάξιμουμ - ανάλογα φυσικά και τις συνθήκες. 

Για παράδειγμα, στον Βόλο η ομάδα θα μπορούσε να φύγει με τους τρις βαθμούς, θα μπορούσε να φύγει και με... μηδέν. Τελικά στο 98' (!) πήρε τον πόντο. Κι αυτό στην τελική είναι το ζητούμενο: Να μην τα παρατάνε ποτέ οι παίκτες και στο τέλος να ξέρουν πως τα έδωσαν όλα. Ετσι θα έρθει κι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων