ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπάει τα ρεκόρ Κούγια και Μονεμβασιώτη

Η χρονιά στον Απόλλωνα ξεκίνησε με τον Πετράκη. Στη συνέχεια ήρθε ο Φέστα, μετά ήρθε ο Γκρότε και... 20 μέρες αργότερα επέστρεψε ο Φέστα για να φύγει και να έρθει ο Τεννές (ακόμη δεν είναι επίσημο). Στη Ριζούπολη επικρατεί ο απόλυτος παραλογισμός, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Λάρισα του Κούγια δεν πάει πίσω κι αυτή. Ο Φρατζέσκος ξεκίνησε την προετοιμασία. Συνέχισε με Φυντάνη, μετά είδαμε τον Ζιώγα και τώρα είναι ο Γκουτσίδης. Τουλάχιστον διεκδικεί άνοδο…

Ε, ο Παναρκαδικός σπάει όλα τα ρεκόρ με τον Μαγκαφίνη να είναι ο 5ος προπονητής φέτος!

Η ομάδα ξεκίνησε με τον Κώστα Κλάδη (χωρίς να κοουτσάρει σε ματς), στη συνέχεια ήρθε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά ο Γρηγόρης Παναγιώταρος (σε ρόλο υπηρεσιακού) και τελευταία είδαμε τον Σάββα Καρυπίδη. Τώρα είναι η σειρά του Δημήτρη Μαγκαφίνη με την ελπίδα φυσικά να βάλει την ομάδα στο δρόμο της και να παραμείνει στην κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων