ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία ευχή για τον Ενέκο...

Ο Ενέκο Καπίγια είναι και πάλι σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και ο Πράκτορας κάνει μια ευχή για τον Ισπανό μέσω του blog του στο a-s!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν θα ξεχάσω το σοκ στο Περιστέρι το Γενάρη του 2020. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Ήρθε η πανδημία, ο κόσμος είναι... άλλος. Ο Ενέκο Καπίγια ταλαιπωρήθηκε πολύ. Πάνω στην αποθεραπεία του έσκασε η πανδημία κι όλα πήγαν πίσω. 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος του ΑΣΤΕΡΑ για το 2020, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι Αρκάδες, στις 4/1, στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι εξετάσεις του Καπίγια έδειξαν ρήξη χιαστού και από τότε άρχισε ο "Γολγοθάς" της αποθεραπείας με την καραντίνα να μην είναι... σύμμαχος του.

Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βγήκε νικητής και μάλιστα νωρίτερα απ' ότι υπολογιζόταν!

Και μετά μένει και πάλι εκτός. Ο Φεβρουάριος του 2021 δεν ήταν καλός. Καθόλου. Ο Ενέκο παίζει για για 7' στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (ο Αστέρας είχε νικήσει 2-1). Χάνει τα πλέι οφ και τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια. Στόχος να είναι έτοιμος με τη νέα σεζόν. Και ήταν. Όμως τα 10' με τον Απόλλωνα (ο Αστέρας είχε νικήσει 1-0 στη Ριζούπολη) ήταν τα τελευταία του. Μέχρι τα επόμενα.

Ο 26χρονος είναι εκτός από τον Οκτώβριο, πλέον, προπονείται κανονικά και μένει να δούμε πότε θα είναι και πάλι έτοιμος. Θέλει προσοχή και διαχείριση. Οι άνθρωποι της ομάδας σαφώς και ξέρουν τί θα κάνουν. 

Η ευχή όλων μας είναι μία για τον Ενέκο: ΥΓΕΙΑ!

Υ.Γ.: Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη διοίκηση που ενώ ο Καπίγια είχε συμβόλαιο, εν μέσω τραυματισμού του επέκτεινε τη συνεργασία μέχρι το 2024.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων