ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Μποροβήλος ενώνει κι εγγυάται!

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Super League. Θα μου πείτε, αναμενόμενο.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το εντυπωσιακό όμως, το σπάνιο αυτό που μας κάνει να έχουμε μια ελπίδα για συνεννόηση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο τρόπος με τον οποίο εκλέχθηκε στον προεδρικό θώκο ο Γιώργος Μποροβήλος.

Παμψηφεί! Και για να γίνει απολύτως κατανοητό, για πρώτη φορά ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι ομάδες της SuperLeague, αλλά και η ΕΠΟ, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν παράγοντα. Τι σημαίνει αυτό; Χωρίς αστερίσκους, ένα πρόσωπο συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και την εμπειρία, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένει πρωταγωνιστής και αρωγός σε κάθε μεγάλη απόφαση που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάγια τακτική των Αρκάδων, είναι να προτείνουν εφικτές, καινοτόμες, ιδανικές λύσεις προκειμένου το ποδόσφαιρο να αποκτήσει αίγλη και αξία.

Αυτό θα συμβεί και τώρα, μέσω του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος στη δεύτερη θητεία του, ως πρόεδρος της SuperLeague, διαθέτει την εμπειρία, το όραμα και τον τρόπο να ενώσει και να οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια το συνεταιρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων