ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H "safe", ενδεδειγμένη επιλογή του Ριέρα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μοναδική ομάδα της Super League που έχει γεμίσει την φαρέτρα του προπονητή του, από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου!
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Από την αρχή του καλοκαιριού οι αναζητήσεις του ΑΣΤΕΡΑ ήταν ξεκάθαρες. Ένας κεντρικός χαφ, δύο επιθετικοί, ένας στόπερ, ένας δεξιός μπακ (μετά τη μεταγραφή του Κώτσιρα) και ως... κερασάκι στην τούρτα, έναν μεσοεπιθετικό υψηλού επιπέδου.
 
Πλέον έχουμε συμπληρωμένο τα παζλ. Σανταφέ, Μπενίτο, Σονί, Ατιένθα, Καρμόνα είναι τα νέα πρόσωπα, ενώ ο "εγκέφαλος" της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς θα συνεχίσει να είναι ο Αντριάν Ριέρα.
 
Οι ιθύνοντες τον σχεδιασμό του ΑΣΤΕΡΑ, κατάφεραν να πείσουν τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό πως η Τρίπολη είναι ο σωστός προορισμός, για να συνεχίσει την καριέρα του.
 
Από την εξέλιξη της υπόθεσης του Ριέρα, βγαίνουν κερδισμένες και οι δυο εμπλεκόμενες πλευρές.
 
Ο παίκτης θα συνεχίσει να είναι σε ένα περιβάλλον που του αρέσει, να συνεργάζεται με έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται και να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα, που ο καλός Ριέρα, έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.
 
Από την πλευρά τους οι Αρκάδες κρατάνε στις τάξεις τους έναν ποδοσφαιριστή που ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν, που ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει στα δύσκολα, που έχει αγωνιστεί 60 φορές σε μια διετία με τα "κιτρινομπλέ" και -το σημαντικότερο- είναι πως ο προπονητής τον είχε σε ρόλο πρωταγωνιστή.
 
Για να βρεις έναν μεσοεπιθετικό επιπέδου Ριέρα, πρέπει να διαθέσεις ένα σημαντικό ποσό για να ρισκάρεις, να παίξεις κορώνα-γράμματα, το αν ο παίκτης θα καταφέρει να προσαρμοστεί στην Τρίπολη.
 
Με τον Ριέρα, το όποιο ρίσκο και για τις δύο πλευρές εκμηδενίζεται. Ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα περιβάλλον που το θέλει και τον θέλουν, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει για το "δέκα" έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο, ώστε να διαλέξει ανάμεσα σε Ριέρα και (υγιείς) Καπίγια - Ντρούπι. Διόλου άσχημα...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων