ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καληνύχτα Φαν'τ Σχιπ και όνειρα γλυκά εθνική

Έχει όριο η εμμονή; Η απάντηση που μας δίνει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ είναι ξεκάθαρη. Κανένα...
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Σε κάθε κλήση του Ολλανδού τεχνικού περιλαμβάνεται ένα... μαργαριτάρι. Μια "ανακάλυψη" που θα παραξενέψει τους μέσους φιλάθλους και που θα... διασκεδάσει τους γνώστες του αντικειμένου.
 
Μόνο ως αστείες μπορούν να εκληφθούν οι αποφάσεις του κυρίου Φαν'τ, "χρίζοντας" διεθνείς ποδοσφαιριστές χαμηλού επιπέδου (βλέπε Μαυρίας) ή ποδοσφαιριστές που... αγνοείται η τύχη τους (βλέπε Παπαδόπουλος και Καπίνο).
 
O εκλέκτορας μας μετά από μήνες αναλύσεων έφτασε στο φοβερό συμπέρασμα πως η Εθνική μας ομάδας "πονάει" στο δεξί άκρο της άμυνας. 
 
Ο αγαπημένος του Μιχάλης Μπακάκης φωνάζει σε Εθνική και ΑΕΚ (κατώτερος και από τον... Βασιλαντωνόπουλο) πως δεν μπορεί πια να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ενώ η περίπτωση του Χάρη Μαυρία των 664 λεπτών σε μια σεζόν είναι ανάξια αναφοράς. 
 
Η νέα ανακάλυψη του κυρίου Φαν'τ Σχιπ ακούει στο όνομα... Μανώλης Σάλιακας! 
 
Δείτε το ημερολόγιο σας. Δεν είναι πρωταπριλιά. Στις νέες κλήσεις της Εθνικής ομάδας βρίσκεται ο 24χρονος μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετράει 44 συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας!
 
Ο κύριος Φαν'τ Σχιπ συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας εκτός πλάνων τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή Έλληνα δεξιό μπακ, Γιάννη Κώτσιρα.
 
O εκ των διακριθέντων στην φανταστική φετινή πορεία του ΑΣΤΕΡΑ, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ μένει εκτός από τα "επιθετικά" πλάνα του κυρίου Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος επιλέγει τρεις ακραίους οπισθοφύλακες, οι οποίοι την τελευταία σεζόν μαζί είχαν 1 γκολ και 2 ασίστ.
 
Άραγε αν τον Γενάρη ο Κώτσιρας πήγαινε στην ΑΕΚ (ή σε οποιαδήποτε του λεγόμενου "Big 4") τώρα η φανέλα του βασικού ακραίου μπακ θα δινόταν σε άλλον έστω και σε φιλικό; 
 
Καληνύχτα Τζον. Και όνειρα γλυκά σε όσους σε κρατάνε ακόμα στον πάγκο. Αυτή η Εθνική δεν θα αλλάξει ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων