ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανανέωση Καπίγια: Μία κίνηση που σημαίνει πολλά...

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ έδεσε τον Καπίγια μέχρι το 2024, πραγματοποιώντας μία κίνηση άξια θαυμασμού! 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ενέκο Καπίγια είναι από τους άτυχους του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο Ισπανός, υπέστη ρήξη χιαστού στις 4/1 στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τη σεζόν 2019-2020.

Φέτος, επέστρεψε στη δράση στις 21/12, στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με τον Ράσταβατς να αρχίζει να του δίνει λεπτά στα πόδια του. Στις 30/1, στη νίκη με τον Άρη έπαιξε 59', υπέστη νέο τραυματισμό. Τον είδαμε για άλλα 7' απέναντι στον ΠΑΟΚ στη νίκη με τον ΠΑΟΚ και από τότε προτιμήθηκε να μείνει εκτός ώστε να είναι έτοιμος στην προετοιμασία. 

Το συμβόλαιό του είχε διάρκεια μέχρι το τέλος του 2022. Οι άνθρωποι της ομάδας θα μπορούσαν να περιμένουν να δουν τί εικόνα θα παρουσιάσει επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς με τη νέα σεζόν. Ωστόσο, δεν περίμεναν. 

Η διοίκηση Καϋμενάκη-Μπάκου, αποφάσισε να του προσφέρει επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2024! Μία κίνηση που σημαίνει πολλά για τον παίκτη, ο οποίος βλέπει ανθρώπους να τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και αγάπη. 

Κίνηση που σημαίνει ότι στον οργανισμό ΑΣΤΕΡΑΣ, πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι ο άνθρωπος.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, θα τα δούμε από τον Ενέκο! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων