ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Γιάννης δεν είναι για Ελλάδα!

Το όνομα του έχει... αποτελέσει πόλο έλξης για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ενώ δεν είναι ψέμα ότι η ΑΕΚ ήθελε να τον κάνει δικό της αλλά προέκυψε ένας αστάθμητος παράγοντας κι έτσι δεν προχώρησε το deal.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας, δεν έχει κόψει και δεν κόβει το δρόμο κανενός. Ο Γιάννης, αν φέρει πρόταση που θα ικανοποιήσει τον ίδιο και σαφώς το σύλλογο, θα κάνει το παραπάνω άλμα. Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα καμαρώνει ότι ανέδειξε άλλο ένα παιδί. Ήδη το κάνει βέβαια για το κορυφαίο δεξί μπακ στην Ελλάδα. Ενα μπακ που είναι για την Εθνική, αλλά ας μην ανοίξουμε πάλι αυτήν την κουβέντα. Δεν σας συμφέρει κύριε Φαν'τ Σχιπ.

Όλοι, λοιπόν, (και) χθες είδαν τον Κώτσι να σκοράρει ένα απίστευτο γκολ. Αν το χε βάλει κανένας Μαρσέλο θα έκανε το γύρο του κόσμου. 

Όλοι, είδαν ότι αν θέλουν δεξί μπακ, ξέρουν που να "χτυπήσουν". Αρκεί φυσικά και να πληρώσουν! 

Σε κάθε περίπτωση ο Αστέρας δικαιούται να νιώθει ότι ο Γιάννης, δεν ανήκει μόνο στην ομάδα, αλλά νιώθει και μέλος της, αρχηγός της, κομμάτι της. Το συναισθηματικό δέσιμο ενός ντόπιου παιδιού με το σύλλογο, κάνει την περίπτωση ακόμα πιο ξεχωριστή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων