ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ για να... διδάσκεται στα σχολεία!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι εύκολο να πάρει ένα πρωτάθλημα. Θα μπορούσε όμως να είναι στην Ευρώπη, ακόμα και τώρα που βγαίνουν μόνο 4 εκεί!

 

Ξεκάθαρα είναι η ομάδα που πλασάρεται στις κορυφαίες της Ελλάδας. Και μάλιστα ούσα ανταγωνιστική και δυσκολοκατάβλητη.

Με μπάτζετ πολύ μικρότερο απ' αυτό του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και φυσικά του Ολυμπιακού, οι Αρκάδες είναι η ομάδα που ζηλεύει - και πρέπει να ζηλεύει - ο κάθε υγιής φίλαθλος στην Ελλάδα. 

Ομάδα που πριν λίγες μέρες έδεσε τον προπονητή του και έχει στείλει τον τεχνικό του διευθυντή (Νίκο Γαλανακόπουλο) στην Ισπανία για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους. Η σεζόν 2021-2022 ήδη τρέχει στο Κολοκοτρώνης. Γιατί; Γιατί αυτοί που διοικούν στο σύλλογο, έχουν πλάνο, συγκεκριμένο σχέδιο και ξέρουν πολύ καλά πώς να το εκπονούν, εξελίσσοντας την ομάδα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ο σύλλογος που αποδεικνύει πώς για να έχει ανταγωνιστικό σύνολο δεν χρειάζεται κόπος και πολλά ευρώ, αλλά τρόπος και πίστη στα "θέλω" σου!

Υ.Γ.: Κύριε Καραντώνη, τελικά ούτε εσείς καταφέρατε να την... σπάσετε σ' αυτήν την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων